Публикуваме без редакция материалът от dnes-bg.org:Доброволците на Национален референдум 2016 иницииран

...
Публикуваме без редакция материалът от dnes-bg.org:Доброволците на Национален референдум 2016 иницииран
Коментари Харесай

Движение ДНЕС: България търси своя водач и това е Слави Трифонов!

Публикуваме без редакция материалът от dnes-bg.org:

" Доброволците на Национален референдум 2016 иницииран от Слави Трифонов излязоха преди дни с позиция от координатор Илияна Маринова. Активистите декларират: „ Нищо не сме не запомнили, не сме се отказали,убедени сме не се е отказал и Слави Трифонов. Ще продължим борбата за правдата! Ще я спечелим! Ще доведем до сполучлив край, дружно със Слави справедливата идея на референдума! Каузата на смяната “!

Публикацията бързо се популяризира във Facebook. Последваха  стотици споделяния и мнения. Всеобщо е мнението както на доброволците, по този начин и на болшинството българи – повече по този начин не може! Трябват съответни дейности!

„ Да спрем да преглъщаме, да спрем да мълчим и поносим, да спрем униженията! Крайно време е след толкоз години неистини от политиците, да си вземем, да си отвоюваме откраднатия ни референдум – референдума на народа! Длъжни сме! “, афишират те. 

„ Часът удари. България търси своя лидер. И това е Слави Трифонов! В негово лице хората от дълго време виждат отговорността, вярата за смяна..., виждат обединителя..., припознават алтернативата на статуквото! На него имат вяра, ценят го и го обичат “, акцентират в позицията доброволците.

„ Слави, ние българите, освен доброволците от референдума, желаеме да се съберем дружно с теб, да се обединим всички и да довършим започнатото с подписката от 2015 година за привикване на националното допитване! “ Това е и основата, тезата към която се сплотяват освен хората във Facebook, само че и болшинството българи.

Емоциите, очакванията и сълзите..., волята, категоричността и стремежа на хората демонстрират едно: Битката със статуквото на политическата класа беше краткотрайна загуба, само че войната за достойната национална идея, войната за осъществяване на 3-те решения от референдума, на 3-те претенции отстранени от Конституционен съд, войната за смяна в България и за по-добър живот ще бъде извоювана! Сега. ", пише  dnes-bg.org.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР